Coaching

Met de intentie van een optimale balans in communicatie, worden paarden ingezet als co-coach tijdens workshops, teambuilding en individuele coaching. Daarin staan bewustwording, verbinding, ontwikkeling en de kracht van de kudde centraal.

Paarden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal, iets wat voor hen al decennia lang van levensbelang is. Je moet ten slotte wel kunnen inschatten of de leeuw zijn buik al rond heeft of net de tafel aan het dekken is! Een paard is een vlucht- oftewel een prooidier, paarden kunnen niet praten zoals wij dat doen maar communiceren meestal in stilte op intentie en energie, leven in kuddes, hebben geen verborgen agenda en leven in het hier en nu. Mensen communiceren daarentegen met geluid, hebben vaak een druk bestaan, laveren tussen gezin, werk en vrije tijd en zijn veel bezig met wat nog moet gaan komen of wat is geweest. Maar ook mensen bewegen zich vaak in groepen, zoeken aansluiting bij de ander en willen graag samenwerken, net als paarden.

Door de ogen van een paard krijg je zuivere, eerlijke en directe feedback op dat wat aandacht verdient. Paarden leren mensen, zodat mensen kunnen leren!

 

– Paard&Ontwikkeling –

Je hoeft geen kennis van paarden te hebben, er wordt niet op de paarden gereden. Voorafgaand aan deze inspirerende ochtend, middag of avond bespreken we samen jou vraag, wens of idee!

Regelmatig worden er workshops georganiseerd, hou de website of Facebook in de gaten. Heb je een speciale wens of thema, wil je een dag(deel) teambuilding met je collega’s aanvragen of heb je een andere vraag met betrekking tot het coachen met paarden, stuur gerust een e-mail via de contactpagina.